Grans solucions per l’etiquetatge dels seus productes

ETIQUETES DE CODIFICACIÓ, CODI DE BARRES I TRAÇABILITAT

La funció principal de les etiquetes de codificació, codi de barres o traçabilitat és la transmissió d’informació tècnica del producte.
Les etiquetes de codificació s’utilitzen per identificar productes, lots, números de sèrie, característiques elèctriques, enviaments, etc. En la majoria dels casos, són etiquetes amb poca imatge gràfica, on el client hi fa la post-impressió de dades variables.

Campi Gràfic és fabricant d’etiquetes de codificació des de l’any 1972.

La post-impressió sol fer-se amb impressores de transferència tèrmica, làser o inkjet base aigua.

Els materials utilitzats són molt variables en funció de cada aplicació industrial i tipus de post impressió. Depenent del sector, la vida de l’etiqueta pot ser des de dies a anys, per aquest motiu les etiquetes poden ser de paper, de polipropilè, de polietilè, de polièster, vinil, etc.
L’adhesiu es defineix en funció de la superfície d’adhesió, la temperatura d’aplicació i la temperatura de servei. En funció dels requisits s’utilitzen adhesius de base acrílica, de resina o híbrids, aplicats en dispersió aquosa, en dissolució, en fusió en calent o en calent amb curat UV.
En funció del procés de post-impressió i la velocitat d’aplicació es determina el suport i gruix més adequat: paper glassine, paper kraft, polipropilè o polièster.

Si necessites etiquetes de codificació, codi de barres o de traçabilitat, contacta amb Campi Gràfic, estudiarem les teves necessitats, et farem una proposta tècnica i un proposta econòmica.

Etiqueta de codificació

Un procés àgil i personalitzat a la mida de cada client.

Que necessita? Parlem?

Demani’ns qualsevol informació que necessiti.
El nostre departament comercial estarà encantat d’atendre’l i oferir-li la millor solució.
Estem a la seva disposició!