Grans solucions per l’etiquetatge dels seus productes

ETIQUETES DE CODIFICACIÓ

La funció principal d’aquestes etiquetes és la transmissió d’informació tècnica del producte.
Les etiquetes de codificació s’utilitzen per identificar productes, lots, números de sèrie, característiques elèctriques, enviaments, etc. En la majoria dels casos, són etiquetes amb poca imatge gràfica, on el client hi fa la post-impressió de dades variables.

La post-impressió sol fer-se amb impressores de transferència tèrmica, làser o inkjet base aigua.
Els materials utilitzats són molt variables en funció de cada aplicació industrial i tipus de post impressió. Depenent del sector, la vida de l’etiqueta pot ser des de dies a anys, per aquest motiu les etiquetes poden ser de paper, de polipropilè, de polietilè, de polièster, vinil, etc.
L’adhesiu es defineix en funció de la superfície d’adhesió, la temperatura d’aplicació i la temperatura de servei. En funció dels requisits s’utilitzen adhesius de base acrílica, de resina o híbrids, aplicats en dispersió aquosa, en dissolució, en fusió en calent o en calent amb curat UV.
En funció del procés de post-impressió i la velocitat d’aplicació es determina el suport i gruix més adequat: paper glassine, paper kraft, polipropilè o polièster.

Etiqueta de codificació
Etiqueta de producte

ETIQUETES DE PRODUCTE

Etiquetes dissenyades per la transmissió de la imatge de marca i diferenciació al punt de venda.
Les etiquetes de producte s’utilitzen per transmetre els intangibles del producte. Són etiquetes amb molta imatge gràfica i amb molts acabats per atraure l’atenció del consumidor. És habitual la impressió en quadricromia, amb colors directes, vernissos selectius, impressions serigràfiques amb relleu, metal·litzats, etc.

La post-impressió es limita al número de lot i la data de consum preferent, i sol fer-se amb marcadors en línia de transferència tèrmica o làser.
Els materials utilitzats són molt variables en funció de l’estètica desitjada definida pel dissenyador gràfic. S’utilitzen papers estucats mats, brillants, metal•litzats, texturats; films blancs, transparents, metal·litzats; suro, fusta, etc.
L’adhesiu es defineix en funció de la superfície d’adhesió, la temperatura d’aplicació i la temperatura de servei. En funció dels requisits s’utilitzen adhesius de base acrílica o de resina, aplicats en dispersió aquosa o en fusió en calent.
En funció de l’acabat de l’etiqueta i de la velocitat d’aplicació es determina el suport i gruix més adequat: paper glassine, polipropilè o polièster.

ETIQUETES DE SENYALITZACIÓ

La funció principal d’aquests vinils és la senyalització d’instal·lacions, advertències i riscos.
Les etiquetes de senyalització són rulls de vinil de diferents colors, sense imatge gràfica, on el client hi fa la post-impressió de pictogrames de senyalització.

La post-impressió es fa amb impressores de transferència tèrmica, amb cintes negres i de color, per imprimir els pictogrames i textos de senyalització,
El material utilitzat és vinil de llarga durada amb diferents colors de base, amb elevada resistència als raigs ultraviolats. L’adhesiu és de base acrílica, aplicat en dissolució, amb una gran resistència a la intempèrie i a l’envelliment. El suport és de paper kraft.

Etiqueta de senyalització

Un procés àgil i personalitzat a la mida de cada client.

Que necessita? Parlem?

Demani’ns qualsevol informació que necessiti.
El nostre departament comercial estarà encantat d’atendre’l i oferir-li la millor solució.
Estem a la seva disposició!

Atenció al client