Grans solucions per l’etiquetatge dels seus productes

Etiqueta de producte

ETIQUETES DE PRODUCTE, MARCA O BRANDING

Les etiquetes de producte, marca o branding, estan dissenyades per la transmissió de la imatge de marca i diferenciació al punt de venda.
Aquestes etiquetes s’utilitzen per transmetre els intangibles del producte. Són etiquetes amb molta imatge gràfica i amb molts acabats per atraure l’atenció del consumidor. És habitual la impressió en quadricromia, amb colors directes, vernissos selectius, impressions serigràfiques amb relleu, metal·litzats, etc.
Campi Gràfic és fabricant d’etiquetes de producte des de l’any 1998.

La post-impressió es limita al número de lot i la data de consum preferent, i sol fer-se amb marcadors en línia de transferència tèrmica o làser.

Els materials utilitzats són molt variables en funció de l’estètica desitjada definida pel dissenyador gràfic. S’utilitzen papers estucats mats, brillants, metal•litzats, texturats; films blancs, transparents, metal·litzats; suro, fusta, etc.
L’adhesiu es defineix en funció de la superfície d’adhesió, la temperatura d’aplicació i la temperatura de servei. En funció dels requisits s’utilitzen adhesius de base acrílica o de resina, aplicats en dispersió aquosa o en fusió en calent.
En funció de l’acabat de l’etiqueta i de la velocitat d’aplicació es determina el suport i gruix més adequat: paper glassine, polipropilè o polièster.

Si necessites etiquetes de producte, marca o branding, contacta amb Campi Gràfic, estudiarem les teves necessitats, et farem una proposta tècnica i una proposta econòmica.

Un procés àgil i personalitzat a la mida de cada client.

Que necessita? Parlem?

Demani’ns qualsevol informació que necessiti.
El nostre departament comercial estarà encantat d’atendre’l i oferir-li la millor solució.
Estem a la seva disposició!