ETIQUETES PEL SECTOR D’ALIMENTACIÓ I BEGUDES

Etiqueta_Sector_Alimentacion_Bebidas

Subministrem etiquetes per diferenciar el seu producte en el punt de venda. Disposem de diferents materials amb diferents textures tàctils, sobre els que podem imprimir en quadricromia, amb colors directes, vernissos selectius, impressions serigràfiques metal·litzats, etc. Si el seu producte és hortofructícola, podem fabricar les etiquetes de producte per adherir directament sobre el producte.

Li podem subministrar cintes de transferència (ribbon) per al seu marcador de capçal pla o near-edge, arribant a velocitats de 48 M / min. Si el seu producte és artesà, li podem recomanar el millor sistema d’impressió, en funció de les seves necessitats i proporcionar-li les impressores i els consumibles (cintes de transferència, tòner o tinta inkjet).

L’etiquetatge d’aliments i begudes està orientat a cridar l’atenció de l’consumidor en el moment de la compra, a transmetre sensacions i emocions a través de la imatge gràfica i diferenciar el producte d’altres productes equivalents.

Les etiquetes d’aliments i begudes estan sotmeses a les normatives d’envasos en contacte amb aliments (1935/2004 / EC i 10/2011 / EU), per evitar la contaminació dels aliments amb components de l’envàs o de l’etiqueta.

Productes relacionats

Un procés àgil i personalitzat a la mida de cada client.

Que necessita? Parlem?

Demani’ns qualsevol informació que necessiti.
El nostre departament comercial estarà encantat d’atendre’l i oferir-li la millor solució.
Estem a la seva disposició!