ETIQUETES PEL SECTOR DE LA COSMÈTICA I CURA PERSONAL

Etiqueta_Sector_Cosmetica_Cuidado_Personal

Subministrem etiquetes per diferenciar el seu producte en el punt de venda. Disposem de diferents materials amb diferents textures tàctils, sobre els que podem imprimir en quadricromia, amb colors directes, vernissos selectius, impressions serigràfiques metal·litzats, etc.

Li podem subministrar cintes de transferència (ribbon) pel seu marcador de capçal pla o near-edge, arribant a velocitats de 48 M/min.
Si el seu producte és artesà, li podem recomanar el millor sistema d’impressió, en funció de les seves necessitats i proporcionar-li les impressores i els consumibles (cintes de transferència, tòner o tinta inkjet).

Per als productes envasats amb envasos rígids de vidre, polipropilè o poliestirè, utilitzem etiquetes de paper o polipropilè. Els polipropilens transparents “no label look” ens donen aspecte de serigrafia directa sobre l’envàs.
Quan es tracta de productes de bany com el gel, on l’envàs és flexible i comprimible, utilitzem etiquetes de polietilè, per evitar la formació d’arrugues i bombolles.

Productes relacionats

Altres productes:

Un procés àgil i personalitzat a la mida de cada client.

Que necessita? Parlem?

Demani’ns qualsevol informació que necessiti.
El nostre departament comercial estarà encantat d’atendre’l i oferir-li la millor solució.
Estem a la seva disposició!