ETIQUETES PEL SECTOR HOSPITALARI I LABORATORIS

Etiqueta_Sector_Hospitalario_Laboratorio

Fabriquem etiquetes d’identificació de pacient, d’analítica, d’envasat de fàrmacs, de bosses de sang, d’identificació d’instrumental de quiròfan i de gestió documental.
Depenent dels requisits de cada etiqueta poden ser de paper o plàstic i amb adhesius de baixa migració, per baixa temperatura, resistents a l’esterilització, per diàmetres petits, o amb adhesius més convencionals. La majoria de les etiquetes són en bobina per impressió per transferència tèrmica, i algunes de tipus documental, en fulls A4 per impressora làser.

El podem ajudar a simplificar el disseny i impressió d’etiquetes amb el nostre programa específic, automatitzant la impressió d’etiquetes des del seu programa de gestió hospitalària.

Li podem proporcionar les impressores i els consumibles (cintes de transferència, tòner) que més s’adaptin als seus requeriments.

L’etiquetatge dels productes farmacèutics està molt reglamentat degut als riscos potencials per la salut humana. Dins del sector hospitalari s’apliquen alguns d’aquests requisits, orientant els processos a evitar els errors humans d’identificació de pacient, d’historial mèdic, de fàrmac monodosi, de dispensat, d’analítiques, etc. En tots els casos l’hospital necessita personalitzar les etiquetes, imprimint-les amb impressores de transferència tèrmica o làser.

Quan les etiquetes s’utilitzen per identificar fàrmacs, bosses de sang o de hemoderivats, cal tenir en compte les normatives que s’apliquen als fàrmacs.

Un procés àgil i personalitzat a la mida de cada client.

Que necessita? Parlem?

Demani’ns qualsevol informació que necessiti.
El nostre departament comercial estarà encantat d’atendre’l i oferir-li la millor solució.
Estem a la seva disposició!