ETIQUETES PEL SECTOR INDUSTRIAL I BENS DURADORS

Etiqueta_Sector_Industrial_Bienes_Duraderos

Produïm etiquetes amb materials de llarga durada com ara polièsters, vinils flexibles per cablejat de petit diàmetre, vinils per exteriors i poliimides per altes temperatures. Aquests frontals es combinen amb adhesius d’alt rendiment i llarga durada específics per adhesió: damunt de metalls, xapa pintada, plàstics, superfícies rugoses, superfícies de baixa energia superficial, pneumàtics i superfícies a alta temperatura.
Informi’ns detalladament dels seus requeriments tècnics i li proposarem el materials que millor s’adaptin a la seva aplicació.

El podem ajudar a simplificar el disseny i impressió d’etiquetes amb el nostre programa específic, automatitzant la impressió d’etiquetes des del seu programa de gestió (ERP).

Li podem proporcionar les impressores i els consumibles (cintes de transferència, tòner) que més s’adaptin als seus requeriments.

L’etiquetatge de bens duradors com els de l’automoció, aviació, els electrodomèstics, l’electrònica, els cablejat elèctrics, i les plaques de característiques d’aparells en general, es caracteritza per la necessitat d’una vida llarga de les etiquetes. Cada producte té característiques generals, i algunes, com el número de sèrie, que són úniques per cada unitat. Aquest fet, fa que la majoria de les vegades, el fabricant faci una impressió variable damunt d’etiquetes neutres.

Algunes aplicacions tenen normatives sectorials o de cada fabricant, que gairebé sempre són d’àmbit privat o estatal. Un exemple és la normativa UL per els parells elèctrics que s’aplica amb lleugeres diferències als EUA i al Canadà.
No hi ha normativa internacional, i les normatives, majoritàriament, fan més referència al contingut de la informació que a les característiques de les etiquetes.

Un procés àgil i personalitzat a la mida de cada client.

Que necessita? Parlem?

Demani’ns qualsevol informació que necessiti.
El nostre departament comercial estarà encantat d’atendre’l i oferir-li la millor solució.
Estem a la seva disposició!