ETIQUETES PER AL SECTOR LOGÍSTIC I LA DISTRIBUCIÓ

Etiqueta_Sector_Logistico_Distribucion

Subministrem etiquetes en bobina de paper tèrmic per fer impressió tèrmica directa, de paper transfer o estucat per fer-la per transferència tèrmica; o en fulls A4 per impressió làser.
Disposem de materials per la fabricació d’etiquetes no adhesives (tags) per l’etiquetatge de contenidors especials com els palots de fruita.

El podem ajudar a simplificar el disseny i impressió d’etiquetes vinculant-la a una base de dades de productes, establint variables globals per als SSCC dels enviaments i imprimint les etiquetes per diferents impressores.

Li podem recomanar el millor sistema d’impressió, en funció de les seves necessitats i proporcionar-li les impressores i els consumibles.

Per tal de reduir els costos logístics, tots els processos de la cadena s’automatitzen mitjançant l’ús de codis de barres. Cada tipus de producte / envasat té un codi individual, i cada unitat logística d’un enviament té una identificació única. Per aquest motiu, cada unitat necessita una etiqueta diferent, que l’operador logístic, imprimeix en el moment de preparar l’expedició. Les etiquetes són de curta durada i s’acostumen a imprimir amb impressores tèrmiques o impressores làser per als formats grans.

L’estàndard GS1-128 és utilitzat mundialment per identificar mercaderies i enviaments en entorns logístics. Defineix un conjunt de camps (IA), que permeten identificar cada unitat de venda, agrupació o palet, i també cada unitat d’expedició. S’utilitza el codi de barres Code128 per imprimir aquestes informacions.

Un procés àgil i personalitzat a la mida de cada client.

Que necessita? Parlem?

Demani’ns qualsevol informació que necessiti.
El nostre departament comercial estarà encantat d’atendre’l i oferir-li la millor solució.
Estem a la seva disposició!