ETIQUETES PER AL SECTOR QUÍMIC DE CONSUM

04C_Etiqueta_Sector_Quimico_Consumo

Disposem de materials específics, amb una àmplia varietat d’adhesius, per fabricar les etiquetes adequades al seu sistema d’envasat. Tenim adhesius per envàs llis o rugós i per envasat en fred o en calent, que eviten les arrugues i les bombolles.

Li podem subministrar cintes de transferència (ribbon) pel seu marcador de capçal pla o near-edge, arribant a velocitats de 48 M/min.

L’etiquetatge dels productes químics està molt reglamentat degut als riscos potencials dels seus components. Els productes destinats a usuaris finals solen fabricar-se en quantitats grans i amb poca varietat de gamma. Això fa que, el fabricant, la majoria de les vegades, compra les etiquetes amb una impressió fixa per cada producte i en alguns casos s’hi imprimeix el lot i la caducitat amb un marcador.

L’etiquetatge en el transport de productes químics està regulat, per la normativa ADR en el transport per carretera i la IMDG en el transport marítim.
La comunicació dels perills dels productes químics està reglamentada per el SGA(GHS) de les nacions unides, reglamentat a nivell europeu pel CLP, que estableix les formes de classificació, etiquetat i envasat.

Un procés àgil i personalitzat a la mida de cada client.

Que necessita? Parlem?

Demani’ns qualsevol informació que necessiti.
El nostre departament comercial estarà encantat d’atendre’l i oferir-li la millor solució.
Estem a la seva disposició!