IMPRESSORES DE TRANSFERÈNCIA

Les impressores de transferència tèrmica li permetran imprimir les dades variables de les seves etiquetes de codificació de forma ràpida i robusta.
Es tracta d’impressores molt provades en entorns industrials i de comerç, que permeten imprimir etiquetes de paper o de plàstic.

Impresora_Transferencia_Termica_Zebra

Impressores de Mostrador

Impressores de mida petita, per entorns amb limitació d’espai com els mostradors de comerç. Són compactes, fàcils d’utilitzar, fiables i rendibles. Adequades per imprimir volums petits d’etiquetes.

Impressores industrials

Impressores de carcassa metàl·lica per treballar en magatzems, transport i logística, hospitals i entorns industrials. Gran capacitat d’alimentació per minimitzar els canvis de rull d’etiquetes i de cinta. Adequades per imprimir volums mitjans i grans d’etiquetes.

IMPRESSORES INKJET

Les impressores inkjet permeten imprimir etiquetes a color d’alta qualitat a les pròpies instal·lacions. Aporten màxima flexibilitat, reducció d’estoc d’etiquetes, estalvi de despeses de pre-impressió i immediatesa de disponibilitat.
Es tracta d’impressores de nova tecnologia que permeten imprimir damunt de papers i plàstics.

Aquestes impressores utilitzen material específics per a impressió inkjet, que tenen una capa superficial absorbent, per obtenir una màxima resolució i un ràpid assecat de la tinta.

Impresora_Inkjet_Epson

Un procés àgil i personalitzat a la mida de cada client.

Que necessita? Parlem?

Demani’ns qualsevol informació que necessiti.
El nostre departament comercial estarà encantat d’atendre’l i oferir-li la millor solució.
Estem a la seva disposició!