ETIQUETES PEL SECTOR FARMACÈUTIC

Etiqueta_Sector_Farmaceutico

Produïm etiquetes per envasos de fàrmacs, per auto-injectors, per bosses de sang i hemoderivats i etiquetes de segellat anti-frau.
Depenent dels requisits de cada etiqueta poden ser de paper o plàstic i amb adhesius de baixa migració, per baixa temperatura, resistents a l’esterilització, per diàmetres petits o amb evidència de manipulació. Les etiquetes són en bobina per aplicar-les automàticament.

El podem ajudar a simplificar la gestió de l’etiquetatge, amb una gestió documental d’aprovació de les diferents plantilles d’etiquetes en un repositori centralitzat, amb el disseny i impressió d’etiquetes amb el nostre programa específic, automatitzant la impressió d’etiquetes des del seu programa de gestió i registrant totes les operacions d’impressió realitzades.

Li podem proporcionar les impressores i els consumibles (cintes de transferència) que més s’adaptin als seus requeriments.

L’etiquetatge dels productes farmacèutics està molt reglamentat degut als riscos potencials per la salut humana. Les normes estan orientades a evitar la contaminació o reacció del fàrmac amb els components de l’envàs i de l’etiqueta. Les etiquetes s’han d’adaptar al tipus de fàrmac, tipus d’envàs i processos del fàrmac durant i després de l’envasat, com esterilització, conservació a baixa temperatura, etc.

Les etiquetes de fàrmacs estan sotmeses a les normatives d’envasos en contacte amb aliments (1935/2004/EC i 10/2011/EU), de recipients flexibles de plàstic per sang humana (ISO 3826) i la normativa americana d’additius, adhesius i altres components en contacte indirecte amb aliments (FDA 175.105).
En els casos de mecanismes que entrin en contacte amb el pacient cal tenir en compte les proves d’irritació i citotoxicitat de la norma ISO 10933.
Per el segell de seguretat de caixes de medicaments cal aplicar la directiva 2011/62/EU i la normativa EN 16679.

Un procés àgil i personalitzat a la mida de cada client.

Que necessita? Parlem?

Demani’ns qualsevol informació que necessiti.
El nostre departament comercial estarà encantat d’atendre’l i oferir-li la millor solució.
Estem a la seva disposició!