ETIQUETES PER AL SECTOR QUÍMIC INDUSTRIAL

Etiqueta_Sector_Quimico_Industrial

Tenim etiquetes ADR estàndard fabricades per entrega immediata.
Disposem de materials específics per fabricar les etiquetes de productes químics, que compleixen les exigències de la norma BS-5609 (part 2 i part 3).
El podem ajudar a simplificar el disseny i impressió d’etiquetes vinculant-la a una base de dades de productes i de perills.
Li podem recomanar el millor sistema d’impressió, en funció de les seves necessitats i proporcionar-li les impressores i els consumibles (cintes de transferència, tòner o tinta inkjet).

L’etiquetatge dels productes químics està molt reglamentat degut als riscos potencials dels seus components. Els productes industrials solen fabricar-se en quantitats d’envasos petites i amb molta varietat de gamma. Aquest fet, fa que la majoria de les vegades, el fabricant necessiti fer una impressió variable damunt d’etiquetes pre-impreses o neutres.

L’etiquetatge en el transport de productes químics està regulat, per la normativa ADR en el transport per carretera i la IMDG en el transport marítim.
La comunicació dels perills dels productes químics està reglamentada per el SGA(GHS) de les nacions unides, reglamentat a nivell europeu pel CLP, que estableix les formes de classificació, etiquetat i envasat.
La norma britànica BS-5609 s’utilitza, com a estàndard europeu, per mesurar de forma objectiva la adequació de les etiquetes al transport marítim.

Un procés àgil i personalitzat a la mida de cada client.

Que necessita? Parlem?

Demani’ns qualsevol informació que necessiti.
El nostre departament comercial estarà encantat d’atendre’l i oferir-li la millor solució.
Estem a la seva disposició!